Svaigo makaronu fabrika
Lai ražotu svaigos makaronus, nepietiek tikai atlasīt kvalitatīvas izejvielas, ir jāorganizē līdz pēdējam sīkumam rūpīgi pārdomāts ražošanas process, kā arī jāsagādā īpaša ierīce – makaronu gatavošanas mašīna. Tajā ir integrētas bronzas galviņas, kas paredzētas, lai iegūtu septiņu veidu makaronus: Casarecce, Sphagetti Quadri, Tagliatelle, Campanelle, Maccheroni Rigati, Radiatori un Tripoline.
Lai makaroniem būtu nevainojama garša, tie ir jāražo, izmantojot svaigas pārtikas ražošanas principus
Tiek izmantota tradicionāla un oriģināla recepte, pēc kuras var pagatavot makaronus ar delikātu garšu un zīdainu tekstūru. Svaigie makaroni, saglabājot itāliskās tradīcijas, tiek ražoti, izmantojot speciālu iekārtu un tikai divas pamatsastāvdaļas – ūdeni un Durum kategorijas cieto kviešu miltus, kas ir radīti īpaši makaronu ražošanai. Šie milti piešķir makaroniem ne tikai vieglu un delikātu garšu, bet arī tiem raksturīgo iedzelteno toni. Iekārtā integrētās bronzas galviņas padara makaronu virsmu nedaudz raupju, tāpēc mērce sadalās vienmērīgi un nenotek, tādējādi tiek iegūti svaigie makaroni ar ideālu tekstūru un arī nevainojamu garšu.
Tiek ražoti septiņi svaigo makaronu veidi
Katru rītu makaronu fabrikā tiek ražoti septiņi itāliešu makaronu veidi! Visā pasaulē eksistē vairāk nekā 350 makaronu formu, kuriem ir četrreiz vairāk atšķirīgu nosaukumu. Gatavojot makaronu ēdienus, dažādu formu makaronus izmanto ar atšķirīgām mērcēm. Piemēram, vienkāršas formas makaroniem izmanto šķidrākas, uz eļļas bāzes gatavotas mērces, bet sarežģītas formas makaroniem piemērotākas ir biezākas un smagākas mērces, piemēram, tomātu un saldā krējuma, jo šādas mērces nenotek un labāk iesūcas makaronos. Pēc slepenām receptēm makaronu fabrikā tiek ražoti: Casarecce, Spaghetti Quadri, Tagliatelle, Campanelle, Maccheroni Rigati, Radiatori un Trippoline makaroni.